Boerencamping

Boerencamping voor rust, wandelen, fietsen en meer.

Onze (nieuwe) boerencamping ligt in de mooie Groesbeekse omgeving. U kunt er uiteraard lekker uitrusten maar er is ook veel te zien en te doen zoals fietsen en wandelen. En meer zoals droppings, rondritten met de huifkar getrokken door paarden of door oldtimer trekker. Ook hebben we een eigen stoeterij. U kunt ‘s avonds relaxen in onze recreatieruimte met muziek en een drankje.

Camping_de_Leigraaf_uitzicht3Vers brood in de ochtend

Onze campinggasten zijn altijd te spreken over de warme bakker op de hoek. Want wat is lekkerder dan een vers croissantje in de buitenlucht? Ook hebben we een booschappenfiets beschikbaar en we hebben ieder zondag verse warme broodjes.

Ook voor groepen

Voor groepen, clubs of verenigingen is onze camping ook zeer geschikt. We bieden de mogelijkheid om in groepsverband te overnachten. ’s Avonds kunt u dan met de groep gebruik maken van onze kantine. Of ga lekker BBQ-en met uw buurt, club of vereniging. Voor het bekende Oldtimerweekend bieden we een compleet verzorgd arrangement.

Nieuw sanitair

Onze camping is onlangs helemaal vernieuwd. Gelegen naast de camping is gesitueerd onze nieuwe ruime douche en wc ruimte. Tevens beschikken wij over een wasmachine en een wasdroger.

nieuw sanitair camping De LeigraafVierdaagse dichtbij

Voor de Wandel 4daagse van Nijmegen is onze camping gunstig gelegen met bushalte, op 150 mtr. naar Nijmegen, ook voor de vroege lopers v.d 40- en 50 Km.

Caravan en Pipo-wagen

Er is een caravan en Pipo-wagen die men kan huren per dag of langer.