Welkom

Kom genieten van de prachtige natuur in Groesbeek, met bossen en heuvels, op onze zeer rustig gelegen camping. Wij zijn gelegen aan de Ketelstraat 26a De Horst, gemeente Groesbeek. Sinds enkele jaren hebben we een boerencamping bij onze stoeterij. We houden alleen paarden

Camping_de_Leigraaf_campeerders_TN

Onze camping is gelegen aan De Leigraaf waaraan de naam van de camping is ontleend. U hebt zicht op het op korte afstand gelegen honderden hectaren grote Duitse bos “Reichswald”. U staat ’s morgens op met een prachtig uitzicht op het bos. Er zijn ontelbare mogelijkheden om zich te vermaken en tochtjes te maken in de omgeving. Er is zoveel te beleven dat u wekenlang elke dag anders kunt plannen. Zie ook “activiteiten”.

Iedereen is welkom. Ook groepen sportieve fietsers, motorrijders of andere clubs. We organiseren oldtimer trekkers bijeenkomsten die meerdere dagen duren. Van maandag tot donderondag, geheel verzorgd. Voor alle groepen is overnachting mogelijk. ’s Avonds kunt u in de kantine bijkomen en genieten van een drankje. Er is plaats voor 50 personen. De camping is vlakbij de bushalte, richting Nijmegen gelegen, ideaal voor 4-daagse wandelaars. We hebben nieuwe accommodatie voor toiletten en douches met moderne inrichting. Wasmachine en droger zijn aanwezig. Boerenkamers worden gebouwd.

We hopen u te verwelkomen, Fam. Sommers.